Dochádzkový systém od aSc

today 20.11.2014

radi by sme Vám ponúkli nový systém prepojený so systémom ascAgenda, ktorý Vám pomôže s evidenciou dochádzky žiakov a zamestnancov.

www.dochadzka.asc.sk

Za jednorázovú cenu 199 € (vrátane DPH), získate hardvér aScDochádzkového systému. Výstupy z tohto nového hardvérového zariadenia, tzv. „pípnutia“ zamestnancov a žiakov na vrátnici, sa prejavia v celej škále softvérových produktov. Od triednej knihy, cez suplovanie, dochádzku v aScAgende, prehľady na školskej edupage stránke, notifikáciu rodičov o príchodoch a odchodoch ich detí, až po dochádzkový systém zamestnancov.

Najnovšie, aScDochádzkový systém môžete hardvérovo doplniť o mechanizmus sekundárne zabezpečujúci automatické otváranie dverí, na základe pípnutia sa žiaka či zamestnanca.

Viac informácií na www stránke: www.dochadzka.asc.sk, možnosť objednania: www.ascAgenda.com/order

V ponuke sú samozrejme aj čipové prívesky a karty pre učiteľov a žiakov, v cene približne 80 centov za kus – nie sú však potrebné, ak už nejaké máte (napríklad ISIC/ITIC karty).

Veríme, že sa nám podarí uľahčiť Vám nielen povinnú evidenciu dochádzky podľa zákonníka práce (341/2011 § 99), ale najmä ušetriť čas, a priniesť spokojnosť medzi Vašich zamestnancov, ako aj rodičov Vašich žiakov.


Ďalšie články

O spoločnosti aSc

Nové vzory vysvedčení 2015