Zálohovanie príprav

today 21.06.2021

Za roky učenia sa vám postupne nazbiera veľa učebných materiálov. Materiály, ktoré ste si vytvorili v EduPage, sa automaticky zálohujú. Stačí, ak si prepojíte svoje učiteľské konto s osobným kontom. Po prihlásení do svojho osobného konta si môžete overiť, ktoré školy v ňom máte pripojené a materiály z nich zálohované. Ak ešte nemáte osobné konto, môžete si ho vytvoriť a prepojiť so svojím školským kontom.

Keby ste v budúcnosti zmenili zamestnávateľa a prešli učiť na inú školu, o svoje obľúbené prípravy určite neprídete. Nemusíte si materiály sťahovať na disk, ani nahrávať na kľúč, aby ste si ich zobrali so sebou. Stále ostanú zálohované vo Vašom osobnom konte. Aj keď Vaše školské konto na pôvodnej škole zanikne, stačí, ak si svoje nové školské konto pripojíte k osobnému kontu a svoje materiály v ňom nájdete.

Materiály aj plány si môžete naimportovať do svojho nového konta a ste pripravení na ďalší školský rok a na nových študentov.

Niektorí učitelia učia na niekoľkých školách súčasne. Aj pre nich je táto funkcia užitočná. Môžu si vytvoriť učebné plány a materiály na jednej škole a cez zálohu v osobnom konte si ich jednoducho naimportovať do školských kont na ostatných školách.

V osobnom konte môžete mať pripojené zálohy zo všetkých škôl, na ktorých učíte. Ak aj neskôr z niektorej odídete, plány a materiály z nej Vám ostanú.

Najpohodlnejší spôsob, ako sa rýchlo pripraviť na vyučovanie, je mať všetky materiály priradené k témam plánu. Jeden plán si spolu s materiálmi skopírujete do každej paralelnej hodiny. A môžete si vyložiť nohy.

Ak Vás táto funkcia zaujala, viac informácií o nej sa dozviete v návodoch: Zálohovanie vytvorených materiálov


Súvisiace články

Ako si zatriediť učebné materiály?


Ďalšie články

Diplomy

Tlač variantov testov

Opravovanie odfotených riešení